Keski-Uudenmaan Muistiyhdistys

Tämä päivä, kaikki tässä
Yksi vaiheeni elämässä
Kappaleen matkaa teemme yhdessä
Ilo, tyytyväisyys ja turva tuntuu sydämessä.

- Kati Molin -

Keski-Uudenmaan Muistiyhdistys ry on perustettu 1992 Toimialueena on Järvenpää, Kerava, Nurmijärvi ja Tuusula.

Yhdistyksen lähtökohtana on olla mukana turvaamassa muistisairautta sairastaville ihmisille mielekästä ja osallistuvaa elämää sekä olla apuna ja tukena heidän omaistensa ja läheistensä hoivatyössä.

Keski-Uudenmaan Muistiyhdistys toimii yhteistyössä kuntien kanssa muistisairaiden kotihoidon, laitoshoidon sekä muistisairasta läheistään kotona hoitavien omaishoitajien tukimuotojen kehittämisessä.

Yhdistys on avoin kaikille. Jäsenmaksu vuonna 2022 on 15 € henkilöjäseneltä ja 30 € yhteisö- ja kannattajajäseniltä.
Jäsenmaksuun sisältyy mm.valtakunnallinen neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Muisti-lehti.
Jäseneksi voi liittyä tästä, jäsenliittymisesitteellä tai ottamalla yhteyttä puheenjohtajaan.

Keski-Uudenmaan Muistiyhdistyksen tietosuojaselosteen löydät täältä.

Tervetuloa Joulujuhlaan la 26.11. klo 13.00-16.00 Viertolan toimintakeskus, Timontie 4, Kerava

Perinteinen jouluateria klo 13.00 jonka jälkeen ohjelmaa ja yhdessäoloa sekä arpajaiset.                   30- vuotisjuhlan kunniaksi emme peri tarjoilusta maksua.  Ilmoittautumiset 15.11. mennessä Maire Virkki p. 0500 451 199 tai maire.virkki@elisanet.fi

Keski-Uudenmaan Muistiyhdistys ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään heti joulujuhlan jälkeen klo 16.00. Käsitellään sääntömääräiset asiat kuten 2023 toimintasuunnitelma, talousarvio sekä puheenjohtajan ja hallituksen jäsenten valinta ja sääntöjen muutos.

Juhlavuoden kunniaksi syyspäivästä ja joulujuhlan tarjoiluista emme peri maksuja.